hotel hoog soeren

tel: 00 31 55 519 12 31

Hotel Hoog Soeren

Hotel Café Restaurant Hoog Soeren is een sfeervol en knus familiehotel temidden van de Kroondomeinen op de Veluwe in één van de mooiste dorpjes van Nederland: Hoog Soeren.

Hier wacht u een persoonlijk en gastvrij onthaal, stilte, rust, frisse boslucht, goede nachtrust en 's-morgens een, aan tafel geserveerd, uitgebreid Veluws ontbijt.

Hotel Café Restaurant Hoog Soeren heeft 12 hotelkamers: drie op de begane grond met een eigen terrasje en negen kamers op de eerste verdieping.

De hotelkamers hebben een zonnig, fris, warm en landelijk karakter. Ze zijn alle voorzien van ligbad en/of douche, toilet, tv, gratis WIFI en comfortabele boxspringbedden. Enkele kamers hebben een derde bed.

Het hotel heeft een afsluitbare fietsenstalling, waar ook elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Het is mogelijk fietsen te huren op reservering. 
Kosten hiervoor zijn € 10,00 per dag/per fiets.

Huisdieren zijn welkom.

Restaurant Nº15

We proberen onze ingrediënten en producten zo veel mogelijk uit de streek (of uit eigen tuin) te betrekken, maar smaak, prijs en kwaliteit blijven natuurlijk het belangrijkst.

Bij Restaurant Nº15 staat de gast centraal en willen we de interactie bevorderen: goede ideeën en tips van gasten worden gewaardeerd en beloond.